Clean Card PRO 25 teszt

A Clean Card PRO teszt célja a tisztítási folyamatok hatékonyságának nyomon követése olyan felületeken, ahol fehérjeszennyeződés lehetséges. A Clean Card PRO teszt lehetővé teszi a magas szintű higiénia biztosítását. 25 teszt

Ez a termék csak regisztrált vásárlók számára elérhető

Bejelentkezés

A felületen lévő fehérjemaradványok az elégtelen tisztítást jelzik, ami egészségügyi kockázatot jelenthet, mivel a szennyezett felületek elősegíthetik a kórokozók szaporodását. Minden Clean Card PRO teszt tartalmaz egy reagenssel impregnált szubsztrátot. A Clean Card PRO tesztkártyát egy nedves felülethez dörzsölik, ami vizuálisan észrevehető színváltozást eredményez, ha fehérje van jelen.

Az élelmiszer-előállítóknak és a vendéglátó-ipari szolgáltatóknak minden intézkedést meg kell tenniük az élelmiszerbiztonság és a jó minőség biztosítása érdekében. A megfelelő tisztaság fenntartása fontos eleme az élelmiszerek higiéniai feltételeinek biztosításának. Ez az eljárás megszünteti a kórokozókat és a káros mikroorganizmusokat, megakadályozva azok terjedését az élelmiszerek, a felületek és a gyártóberendezések között.

Az egészségügyi intézményekben szintén komoly kihívást jelentenek az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzések, amelyek kézzel megérintett felületeken keresztül terjednek. A fertőzések terjedésének megakadályozása érdekében elengedhetetlen, hogy megállítsuk a fertőzések klinikai környezetből való terjedését. Ez a felületi higiéniára és a tisztítás minőségére való összpontosítással érhető el.

Az Orion Clean Card PRO előnyei:

  • Könnyen használható felületi higiéniai teszt
  • Azonnali eredmény a felszín tisztaságáról
  • Az eredmény megállapításához szükséges idő 30 másodperc

Kémiai módszer

A minta típusa A felület kopása
Az eredmény eléréséig eltelt idő 30 másodperc
Az eredmény olvasása Vizuális
Tárolás 18 - 25°C
További szükséges Tiszta víz

Bejegyzett védjegy A Clean Card az Aidian Oy bejegyzett védjegye

Élelmiszerbiztonság


Mindenkinek, aki az élelmiszeriparban dolgozik, ismernie kell az élelmiszer-higiéniát és az élelmiszer-feldolgozás során fellépő kockázatokat. A kötelező ellenőrzési tervnek tartalmaznia kell többek között a felületek tisztaságának ellenőrzését. Egy jó módszer az élelmiszerekkel érintkező felületek tisztaságának ellenőrzésére az azonnali eredményt adó fehérjeteszt alkalmazása.

 

Kórházi higiénia


A kórházak nagy forgalmú környezetek, ahol az egészségügyi szakemberek, a betegek és a látogatók szorosan érintkeznek egymással, és jelentős kockázatot jelentenek az emberről emberre való átterjedésre. A jó kézhigiénia és a helyes munkamódszerek a fertőzések elleni védekezés és megelőzés sarokkövei. Emellett elengedhetetlen a felületek közötti szennyeződések megszüntetése a felülethigiéniára és a tisztítás minőségére való odafigyeléssel. A felület szemrevételezése nem elegendő – objektív higiéniai értékelésre van szükség. A felületi tisztaság figyelemmel kísérésével megelőzhető a szennyeződés terjedése, és objektíven meghatározható a bevált aszeptikus gyakorlat.

Kapcsolódó termékek